logo

Jayant en Kameni -fotograaf-bruidsfotografie-trouwfoto’s-fotoshoot-portretfotografie-trouwfotograaf–trouwen-hindoestaanse-huwelijk-bruiloft

Hindoestaanse bruidsfotografie Jayant en Kameni. Fotograaf Rita Meghoe en Moen Poeran, video door Ajay Poeran. Locatie Event Plaza Rijswijk.

Op zaterdag 27 augustus was het dan eindelijk zo ver dat dit leuke en vrolijke paar hun grote dag mochten beleven. Kameni en Jayent hadden ons vorige jaar al geboekt voor hun trouwreportage. Het bruidspaar kennen we goed, wij hebben de wettelijke en hindoestaanse bruidsreportage gemaakt van haar broer Jay en ook de hindoestaanse bruidsfotografie en videografie van Vijay. Wat een super aardige en gezellige familie, wij hebben van ieder moment genoten als bruidsfotografen. Het was ons bekend dat het een familie is die dol zijn op foto’s, dus wij konden onze creativiteit helemaal los laten.

Al vroeg was een fotograaf en videograaf in Rotterdam aanwezig om aankleden van de bruidegom vast te leggen. Hier was Mina londa ke naach aanwezig en hij kreeg letterlijk iedereen op de dansvloer.

Rita Meghoe en ik zijn in de zaal Event Plaza te Rijswijk begonnen bij de bruid Kameni. Ze zag er prachtig uit, wat een mooie bruid was ze! Er werd enigszins nerveus gewacht op de komst van de bruidegom Jayant. Jayant kwam met een fantastische stoet onder begeleiding van SC Dholi Brothers en toen kon hun mooiste dag beginnen.

Na de ceremonies en een fantastische openingsdans onder begeleiding van de band Diamond 2000 en gastzanger Daoud Saheb, hebben we een mooie fotoshoot in de maroh gemaakt. De hele dag was echt gezellig en ontspannen, helemaal passend bij dit vrolijke stel. Wij hebben echt genoten van dit stel en zijn dankbaar om onderdeel van jullie dag te zijn. Heel veel geluk samen en voor nu alvast een voorproefje van jullie foto’s. Binnenkort gaan we een after wedding fotoshoot maken en met een bruidspaar als jullie zal dat zeker een super mooie fotoshoot worden.