logo

Moen Visual Arts-fotograaf-bruidsfotografie-trouwfoto’s-fotoshoot-portretfotografie-trouwfotograaf–trouwen-hindoestaanse-huwelijk-bruiloft-Jackson&Shareen

 

Bruidsfotografie Shareen en Jackson. Fotograaf Rita Meghoe, video door Moen Poeran. Trouwlocatie Utrecht

Toen ik in een telefoontje kreeg van Shareen met de vraag of ik hun huwelijk vast wilde leggen, was ik gelijk enthousiast. Want wat bleek, Shareen is van Surinaams en Jackson van Chinese afkomst.

Op hun bruiloft was alles heel goed verzorgd en alles tot in de puntjes geregeld.  De dag liep heel erg ontspannen, genoeg tijd om de dag heel relaxed en bewust mee te maken. We hadden dan ook alle tijd voor de voorbereidingen en voor de fotoshoot op een toplocatie.

Deze prachtige huwelijksdag begint in Utrecht bij de bruid thuis. In het bijzijn van haar familie wordt Shareen omgetoverd in een prachtige bruid waar de liefde vanaf straalt. Eenmaal de trouwjurk aan en helemaal klaar voor de trouwdag is het wachten op Jackson welke haar thuis komt ophalen zoals het hoort.

Na een prachtige huwelijksceremonie met een lach en een traan was het tijd voor een spetterende feest, een trouwfeest om niet te vergeten.