logo

Moen Visual Arts-fotograaf-bruidsfotografie-trouwfoto’s-fotoshoot-portretfotografie-trouwfotograaf–trouwen-hindoestaanse-huwelijk-bruiloft-Vidjai en Gieta

Bruidsfotografie Den Haag. Voor vandaag heb ik maar 1 woord en dat is WOW! Het is gewoon niet te geloven dat alles vandaag echt zo perfect was. Dit hadden Vidjai en Gita erg goed voor hun trouwdag geregeld, beter kon gewoon niet!

Op trouwlocatie “De Pauw” te wassenaar gaven Vidjai en Gita elkaar het ja-woord samen met hun dierbaren. Wij zijn begonnen met fotograferen bij de bruid, waar ze met spanning op de bruidegom  stond te wachten. De bruidegom komt vervolgens in een werkelijk fantastische oldtimer. De ceremonie was hartverwarmend, persoonlijk, emotioneel en erg mooi. Na de ceremonie werd er uitbundig gefeliciteerd en zijn er groepsfoto’s gemaakt.

Voor de fotoshoot zijn we er even tussenuit geknepen waarbij we een kort rondje door het omliggende bos hebben gemaakt. Het sfeertje zat er goed in en dat was wel te merken. Kon ook niet anders met het prachtige weer. Van het mooie bruidspaar hebben wij prachtige foto’s gemaakt, wat heerlijk om de liefde te zien tussen deze mensen. Verliefde blikken genoeg, alles ging gewoon vanzelf.

We sluiten de dag af met een super gezellige trouwfeest in de zaal Zichtenburg te Den Haag. DJ Swing zorgde voor een spetterende avond en alles werd mooi vastgelegd door de hindoestaanse bruidsvideograaf Jerry Khodabaks.  Het was een gave dag waarop alles liep zoals het zou moeten.
Bekijk hier enkele trouwfoto’s van deze trouwreportage.