Bruidsfotografie en bruidsvideografie:

De beste herinneringen staan natuurlijk in je geheugen gegrift, maar helaas vervagen die door de jaren heen, en dus is een goede bruidsfotografie en video trouwreportage zo belangrijk, als een blijvende herinnering aan een dag die je niet kan overdoen.

Over ons 003
Over ons 004

Wij van Moen Visual Arts

Het belangrijkste bij Moen Visual Arts is een tevreden klant. Door onze passie in het vak en de oprechte interesse in een klant, maken wij een doeltreffende reportage.

Moen Visual Arts is een klein bedrijf gevestigd in Den Haag met grote ambitie. Onze team bestaan uit meerdere personen met een brede ervaring op het gebied van foto en videografie, vooral het vastleggen van mensen in portret/beautyfotografie maar ook Multiculturele trouw/bruidsreportages. Fotograferen is meer dan alleen ‘het plaatje schieten’. Het vastleggen van de gevoelens, emoties van geluk en liefde staan voorop.

Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal je ook in de foto’s terug zien.

De sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zullen vastgelegd worden zodat elke keer als, de trouwfoto’s bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen. Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met ons vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto’s zullen jullie geluk uitstralen.

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven, daarom is het belangrijk om een trouwfotograaf te kiezen waarmee je een klik hebt, waar jullie op vertrouwen.  

Andere facetten van fotografie spreken ons ook aan, denk aan een verjaardag, nikaah, moeran (doopfeest), prewedding of een loveshoot, producten dat moet worden aangeprezen zodat iedereen het wil hebben, ook dat is emotie dus voor ons een uitdaging om het op foto over te laten komen zoals de opdrachtgever het bedoeld heeft.

2Y4A8270
028 Moen Visual Arts

Videografie:

Naast fotografie verzorgen wij ook filmreportages.

Het vast laten leggen van jullie huwelijk is niet zomaar iets. Het is de ideale manier om jullie mooiste dag opnieuw te beleven. Keer op keer! Wij zijn ons er volledig van bewust hoe belangrijk onze taak hierin is.

Elke opdracht wordt door Moen Visual Arts met plezier, creativiteit en passie vastgelegd. Het resultaat? Een video waar u de rest van uw leven graag naar kijkt. Samen in overleg met u gaan we bepalen wat de inhoud en de stijl van uw video wordt.

Naast trouwfilm maken wij ook andere videoproducties zoals:

–           Korte filmpjes

–           Muziekclips

–           Bedrijfsfilmpjes

–           Documentaires etc.

  

Neem een kijkje en laat u overtuigen door ons portfolio. Bevalt ons werk?

Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek onder genot van een kopje thee of koffie.

 

Over ons 007
Over ons 002

Controle op beschikbaarheid:

De eerste vraag die zich aandient: Zijn wij op de gewenste dag nog wel beschikbaar? Als dat het geval is, dan spreekt het voor zich dat we snel een kennismakingsgesprek inplannen om alle plannen en wensen door te nemen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn wij uiteraard bereid om jullie op het spoor van een betrouwbare collega-fotograaf te zetten. Om teleurstellingen te voorkomen verdient het natuurlijk de voorkeur om ruim op tijd kenbaar te maken wanneer jullie van onze diensten gebruik zou willen maken. Neem snel contact op om te informeren of wij nog beschikbaar zijn.

Kennismakingsgesprek:

Voor het kennismakingsgesprek nodigen wij jullie uit op onze kantoor/studio. Onder het genot van een kopje koffie/thee of fris kunnen we een aantal trouwalbums en videofilms bekijken, zodat jullie een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is op jullie trouwdag. We bespreken jullie trouwdag en wensen, en zullen stil staan bij zaken als de locaties van de reportage en het feest, de soort foto’s dat jullie voor ogen hebben en de duur van mijn/onze aanwezigheid.

Opdrachtbevestiging:

Wanneer jullie akkoord gaan met de prijsopgave stel ik een opdrachtbevestiging op met daarin een samenvatting van alle gemaakte afspraken en de bijbehorende kosten.

Tweede gesprek:

Enkele dagen voor de bruiloft zal ik nog een keer contact met jullie opnemen om eventuele last-minute veranderingen in de planning bespreken. Meestal vind deze telefonisch plaats. Maar als jullie dit fijner vinden, dan drinken we nog gezellig en bespreken we de laatste details.

Stijl fotograferen

Onze reportages maken wij op een journalistieke manier. De journalistieke stijl bruidsfotografie en videografie kenmerkt zich door het weergeven van een zo realistisch mogelijk beeld van de trouwdag. De journalistieke trouwfotografie en videografie is het moment en de sfeer van de dag vastleggen. Wij zoeken naar momenten die ons aantrekken en wij streven ernaar om de emoties en energie van de dag vast te leggen gedurende de dag. Als journalistiek  trouwfotograaf/videograaf zijn wij op ons creatiefst als wij de hele dag mogen rondzwerven op de trouwdag om de perfecte foto’s/video’s van de bruid, bruidegom en haar gasten te maken. Deze momenten die jullie ontgaan, vangen wij met onze camera. Wij streven ernaar om de schoonheid van de dag vast te leggen, van bruidspaar tot gasten. Zij maken de dag bijzonder en wanneer de trouwdag  voorbij is, zijn het de foto’s/video’s die ervoor zorgen dat jullie deze mooie dag weer opnieuw beleven. Wij proberen zoveel mogelijk ‘het verhaal’ van jullie trouw te vertellen. Als bruidsfotografen en videografen werken wij graag onzichtbaar. Jullie zijn het stralende middelpunt van de dag. Wij gaan helemaal op in het moment en zorgen dat jullie en de aanwezige vrienden en familie er prachtig op staan. Wij zijn de hele tijd in beweging, maar blijven op de achtergrond. Het is volgens ons belangrijk om het feest en de mensen niet te storen en er toch voor te zorgen dat je alle belangrijke momenten op beeld hebt.